+3110-3138949 info@ailf.nl

Shtetësia Evropiane

Shtetësia Evropiane

Mund t’ju ndihmojmë

Për personat me nënshtetësi të një Shteti të Bashkimit Evropian ose Zvicerane, nuk kërkohet vizë pune për të punuar në Holandë. Megjithatë, nuk mund të përfitohen as lehtësime apo sigurime shoqërore të asnjë forme në Holandë. Nuk kërkohet që këta persona të regjistrohen në Shërbimet e Imigracionit dhe Natyralizimit Holandeze.

Shtetësia Evropiane

Qëndrimi pa afat

Keni shtetësi Evropiane apo Zvicerane dhe dëshironi të qëndroni për një periudhë të pa përcaktuar në Holandë? Mund të merrni një leje qëndrimi pa afat. Megjithatë, ka disa kritere që duhet të përmbushni për këtë leje qëndrimi. Së pari, duhet të keni qëndruar në Holandë së paku për 5 vjet. Së dyti, duhet të jeni financiarisht të pavarur dhe të keni një pasaportë të vlefshme. Duhet edhe të jeni të regjistruar pranë një Bashkie në Holandë.

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Familjarë jo të BE-së

Familjarët jo të BE-së, të cilët nuk gëzojnë një nënshtetësi Evropiane, duhet të kenë një leje qëndrimi. Këta familjarë janë subjekte të legjislacionit të komunitetit Evropian dhe duhet të përmbushin disa kritere. Ju duhet të keni financa të mjaftueshme për të mbajtur familjarët tuaj. Familjarët nuk duhet të përfaqësojnë një rrezik (potencial) për shoqërinë. Qëndrimi juaj në Holandë duhet të jetë i ligjshëm. Së fundmi, gjithë familjarët duhet të zotërojnë një pasaportë të vlefshme. Ka edhe kritere të tjera për partnerët e pa martuar të shtetasve Evropianë.

Kontakti

Mos hezitoni të na kontaktoni në rast se keni pyetje rreth shtetësisë Evropiane. Jemi të lumtur t’ju asistojmë për gjithë pyetjet tuaja!

Më shumë se 10 vjet eksperiencë në të drejtë imigracioni

Mund të na kontaktoni për gjithë çështjet dhe problemet e imigracionit.

Avokat Imigracioni

Ali Agayev

Ali Agayev

Avokat Imigracioni

Ali Agayev është avokat i specializuar në të drejtë imigracioni. Ka ushtruar që prej vitit 2014 si avokat. Më parë ka punuar si asistent ligjor dhe praktikat jurist në fushën e të drejtave të njeriut dhe azilit. Ali flet holandisht, anglisht, azerbajxhanisht dhe turqisht.

Klientë të kënaqur

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

“Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat.”

A. Kara
1 review

review

“De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!”

E. Coskun
1 review

review

“Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!”

C. Selim
2 reviews

review

“Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader.”

J. de Haan
1 review

review

“Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!”

N. Safarov
1 review

review

“Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev.”

Na telefononi

Nëse dëshironi të flisni me dikë drejtpërdrejtë

+3110-3138949

Kontakti

Plotësoni formularin tonë

Contact

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Dërgoni një e-mail

Shkruani në adresën: info@ailf.nl

Doni një konsulencë?

Plotësoni formularin tonë