+3110-3138949 info@ailf.nl

Ligji për azilin dhe refugjatët

Aplikimi për azil në Holandë

Ne mund t’ju ndihmojmë

Ligji për azilin dhe refugjatët

Procedura

Procedura e aplikimit për azil është si më poshtë:

1. Intervista e parë: do të keni një takim të parë me Shërbimin e Imigracionit dhe Natyralizimit (IND). Gjatë kësaj bisede do t’ju bëhen pyetje në lidhje me identitetin tuaj, vendin e origjinës dhe udhëtimin tuaj në Holandë.
2. Konsultime me avokatin: do të analizoni transkriptin e intervistës me avokatin tuaj. Së bashku do të vlerësoni transkriptin e intervistës dhe do të përgatiteni për takimet e ardhshme me Shërbimin e Imigracionit dhe Natyralizimit.

+3110-3138949

Ju këshillojmë
3. Intervista e dytë: do të zhvilloni një intervistë të dytë me Shërbimin e Imigracionit dhe Natyralizimit. Në këtë intervistë do t’ju bëhen pyetje rreth arsyes së arratisjes/largimit nga vendi juaj.
4. Konsultimet me avokatin: do të analizoni transkriptin e intervistës së dytë me avokatin tuaj.
5. Vendimi i Shërbimit të Imigracionit dhe Natyralizimit (IND): IND do të vendosë për rastin tuaj. Vendimi mund të jetë negativ ose pozitiv. Është gjithashtu e mundur që IND-së t’i duhet më shumë kohë për të marrë një vendim.
6. Kur lëshohet një vendimi negativ: nëse IND nuk konsideron se ju rrezikohet jeta nëse ktheheni në vendin tuaj të origjinës, atëherë do t’i dërgojë një letër avokatit tuaj për refuzimin e aplikimit për azil.
7. Avokati juaj mund t’i përgjigjet letrës së Shërbimit të Imigracionit dhe Natyralizimit në emrin tuaj.
8. Pas përgjigjes që depozitohet në emrin tuaj, Shërbimi i Imigracionit dhe Natyralizimit do të marrë një vendim përfundimtar pozitiv ose negativ.

Ankimimi i vendimit negativ

Avokatët tanë me përvojë do të ju ndihmojnë në ndjekjen e procedurave. Ju asistojmë edhe nëse keni marrë refuzime apo përgjigje negative. Doni të ankimoni vendimin e marrë ne gjykatë? Jemi të lumtur t’ju ndihmojmë!

Kontakti

Doni të kërkoni asistencën tonë apo keni pyetje lidhur me procedurën e azilit? Mos hezitoni të na kontaktoni. Jemi të lumtur t’ju përgjigjemi gjithë pyetjeve tuaja.

Më shumë se 10 vjet eksperiencë në të drejtë imigracioni

Mund të na kontaktoni për gjithë çështjet dhe problemet e imigracionit.

Avokat Imigracioni

Ali Agayev

Ali Agayev

Avokat Imigracioni

Ali Agayev është avokat i specializuar në të drejtë imigracioni. Ka ushtruar që prej vitit 2014 si avokat. Më parë ka punuar si asistent ligjor dhe praktikat jurist në fushën e të drejtave të njeriut dhe azilit. Ali flet holandisht, anglisht, azerbajxhanisht dhe turqisht.

Klientë të kënaqur

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

“Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat.”

A. Kara
1 review

review

“De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!”

E. Coskun
1 review

review

“Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!”

C. Selim
2 reviews

review

“Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader.”

J. de Haan
1 review

review

“Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!”

N. Safarov
1 review

review

“Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev.”

Na telefononi

Nëse dëshironi të flisni me dikë drejtpërdrejtë

+3110-3138949

Kontakti

Plotësoni formularin tonë

Contact

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Dërgoni një e-mail

Shkruani në adresën: info@ailf.nl

Doni një konsulencë?

Plotësoni formularin tonë