+3110-3138949 info@ailf.nl

Emigrantët me kualifikim të lartë

Emigrantët me kualifikim të lartë

Mund t’ju ndihmojmë

Ligjet e imigracionit holandeze lejojnë shoqëritë që të punësojnë në Holandë emigrantë me kualifikim të lartë nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. Ligjet për emigrantët me kualifikim të lartë janë pa dyshim ligje shumë të favorshme për pranimin e emigrantëve me kualifikim të lartë. Kemi punuar me emigrantë me kualifikim të lartë dhe kemi mundësi t’ju ndihmojnë në procedurat tuaja. Jemi të lumtur që t’ju ndihmojmë.

Emigrantë me kualifikim të lartë

Njohja nga Shërbimi i Imigracionit dhe Natyralizimit

Një kompani mund të marrë emigrantë me kualifikim të lartë vetëm nëse janë njohur nga Shërbimi i Imigracionit dhe Natyralizimit si sponsor i tyre. Kërkesa për të qenë sponsor duhet të procesohet shpejtë dhe në mënyrë efikase. Shërbimi i Imigracionit dhe Natyralizimit do të vlerësojë besueshmërinë dhe soliditetin financiar të kompanisë tuaj. Keni ndonjë pyetje rreth kritereve të tjera për referentët si sponsor? Mos nguroni të na kontaktoni.

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Tre detyrime

Detyrimet që ka një sponsor mund të ndahen në tre kategori. Janë detyrimi për kujdesje, për administrim dhe për informacion. është shumë e rëndësishme që këto detyrime të përmbushen. Mospërmbushja e detyrimeve mund të sjellë si pasojë gjoba, lajmërime apo pezullim të pozicionit si referent sponsor.

Kriteret për 2021

Ka disa kritere për të sjellë një emigrantë me kualifikim të lartë në Holandë. Emigrantët të cilët janë 30 vjeç apo më shumë duhet të marrin një pagë mujore prej jo më pak se 4.752 euro pa përfshirë 8 për qind të bonusit për lejen e zakonshme.

Emigrantët të cilët janë më të rinj se 30 vjeç duhet të marrin së paku 3.484 euro pa përfshirë 8 për qind të bonusit për lejen e zakonshme. Paga vjetore duhet të jetë jo më pak se 41.808 euro, përsëri, duke përjashtuar 8 për qind të tatimit.

Për të diplomuarit në universitetet holandeze (degët e shkencave) apo në 200 universitetet më të mira në botë ka një kriter page të ndryshëm dhe më të favorshëm. Paga për këta persona duhet të jetë 2.497 euro në muaj. Kjo shumë përllogaritet duke përjashtuar 8 për qind të bonusit të lejes së zakonshme dhe shkon 29.964 euro në vit. Ekspertët tanë do të jenë të lumtur t’ju përgjigjen pyetjeve që do të keni rreth emigrantëve me kualifikim të lartë.

Procedura ligjore

Procedura ligjore lidhur me emigrantët me kualifikim të lartë është mjaft e shpejtë. Në shumicën e rasteve Shërbimi i Imigracionit dhe Natyralizimit nxjerr një vendim brenda dy javëve. Një kompani e cila dëshiron të marrë emigrantë me kualifikim të lartë duhet të dorëzojë një kontratë pune ku të specifikohet paga. Më tej, kompania duhet të jetë e regjistruar pranë Shërbimit të Imigracionit dhe Natyralizimit si sponsor. Procedura e regjistrimit mund të zgjasë deri në katër jave.

Më shumë se 10 vjet eksperiencë në të drejtë imigracioni

Mund të na kontaktoni për gjithë çështjet dhe problemet e imigracionit.

Avokat Imigracioni

Ali Agayev

Ali Agayev

Avokat Imigracioni

Ali Agayev është avokat i specializuar në të drejtë imigracioni. Ka ushtruar që prej vitit 2014 si avokat. Më parë ka punuar si asistent ligjor dhe praktikat jurist në fushën e të drejtave të njeriut dhe azilit. Ali flet holandisht, anglisht, azerbajxhanisht dhe turqisht.

Klientë të kënaqur

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

“Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat.”

A. Kara
1 review

review

“De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!”

E. Coskun
1 review

review

“Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!”

C. Selim
2 reviews

review

“Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader.”

J. de Haan
1 review

review

“Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!”

N. Safarov
1 review

review

“Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev.”

Na telefononi

Nëse dëshironi të flisni me dikë drejtpërdrejtë

+3110-3138949

Kontakti

Plotësoni formularin tonë

Contact

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Dërgoni një e-mail

Shkruani në adresën: info@ailf.nl

Doni një konsulencë?

Plotësoni formularin tonë