+3110-3138949 info@ailf.nl

Kush jemi

Zyrë Ligjore për Imigracion

Merrni konsulencën më të mirë!

Firma Ligjore Agayev e specializuar në imigracion ndodhet në Roterdam dhe fokusohet tërësisht në të drejtë imigracioni. Kemi më shumë se 10 vjet përvojë në fushën e së drejtës së imigracionit. Ekspertiza jonë dhe gjuhët e huaja të shumta që flasim na kanë lejuar të mbështesim klientë ndërkombëtarë dhe kombëtarë. Si firmë ligjore i qëndrojmë pranë dhe kuptojmë klientët tanë për çdo çështje që ata kanë. Avokatët tanë njihen për qasjen e tyre praktike dhe strategjike.

Falë përvojës shumëvjeçare në të drejtë imigracioni, kemi aftësinë për t’ju ofruar konsulencën ligjore më të mirë në çështjet që lidhen me të drejtën e imigracionit. është prioritet për ne të jemi të informuar vazhdimisht rreth ndryshimeve dhe të rejave mbi imigracionin. Falë rrjetit tonë të jashtëzakonshëm, mund të mbështesim klientët tanë edhe në fusha ligjore të tjera. Për këtë arsye mund të asistojmë klientët tanë, për shembull, për çështjet e punësimit, penale apo tregtare.

Firmë ligjore e specializuar në të drejtë imigracioni
Në Holandë legjislacioni për imigracionin ndahet në kategoritë e mëposhtme:

  • Ligji për imigracionin e rregullt
  • Ligjo për azilin dhe refugjatët
  • Ligji për ndalimin e përkohshëm

Njohuritë tona shtrihen në të gjitha fushat e legjislacionit për imigracionin. Mund të na drejtoheni për gjithë çështjet tuaja lidhur me legjislacionin e imigracionit.

+3110-3138949

Ju këshillojmë
Individët privatë të cilët kanë të drejtë për ndihmë ligjore falas, mund të asistohen nga shërbimi i ndihmës ligjore. Për të parë nëse keni të drejtë për këtë lloj ndihme, mund të vizitoni faqen e internetit “Raad van State” www.rvr.org.

Jo të gjitha rastet pranohen për ndihmë ligjore falas. Nëse nuk mund të përfitoni nga ndihma ligjore falas mund të lëmë një takim dhe të diskutojmë rreth tarifave. Zyra jonë përgjithësisht punon me tarifa fikse.

Më shumë se 10 vjet eksperiencë në të drejtë imigracioni

Mund të na kontaktoni për gjithë çështjet dhe problemet e imigracionit.

Avokat Imigracioni

Ali Agayev

Ali Agayev

Avokat Imigracioni

Ali Agayev është avokat i specializuar në të drejtë imigracioni. Ka ushtruar që prej vitit 2014 si avokat. Më parë ka punuar si asistent ligjor dhe praktikat jurist në fushën e të drejtave të njeriut dhe azilit. Ali flet holandisht, anglisht, azerbajxhanisht dhe turqisht.

Klientë të kënaqur

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

“Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat.”

A. Kara
1 review

review

“De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!”

E. Coskun
1 review

review

“Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!”

C. Selim
2 reviews

review

“Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader.”

J. de Haan
1 review

review

“Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!”

N. Safarov
1 review

review

“Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev.”

Na telefononi

Nëse dëshironi të flisni me dikë drejtpërdrejtë

+3110-3138949

Kontakti

Plotësoni formularin tonë

Contact

+3110-3138949

Ju këshillojmë

Dërgoni një e-mail

Shkruani në adresën: info@ailf.nl

Doni një konsulencë?

Plotësoni formularin tonë