+3110-3138949 info@ailf.nl

Reviews

Tevreden cliënten

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

“Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat.”

A. Kara
1 review

review

“De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!”

E. Coskun
1 review

review

“Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!”

C. Selim
2 reviews

review

“Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader.”

J. de Haan
1 review

review

“Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!”

N. Safarov
1 review

review

“Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev.”

S. Loukili
2 reviews

review

“Onlangs een zaak gewonnen dankzij deze top advocaat. Vanaf het eerste moment dat wij Meester Agayev spraken, hadden wij al een goed gevoel. Het ging om een negatief besluit van het IND. Maar dankzij deze top advocaat, een zorg minder! Vriendelijk bedankt!”

M. Schipper
1 review

review

“Ali Agayev is de beste advocaat die wij in al die jaren gehad hebben. Hij weet heel goed hoe hij te werk moet gaan en geeft altijd genoeg informatie aan zijn clienten. Naast een goede advocaat is Ali ook nog een top persoon. Hij heeft echt met ons meegeleefd al die tijd en heeft ons altijd goede hoop gegeven!”

S. Rahhali
2 reviews

review

“Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van hun diensten. Het enige wat ik kan zeggen is; zakelijk (maar toch vriendelijk), accuraat (houdt je op de hoogte van stand van zaken), professioneel (én toch menselijk). Bedankt de heer Agayev voor al uw diensten, begrip, tijd en ieder keer weer voor de overwinning.”

M. Matitaputy
1 review

review

“Ali Agayev is erg professioneel en weet heel goed wat hij doet. Hij heeft ons altijd vriendelijk en heel goed geholpen en geadviseerd. Door zijn hulp en adviezen is de hele MVV- procedure goed en soepel verlopen met een positief resultaat!! Een echte aanrader!! Nogmaals bedankt voor uw inzet, wij zijn u echt dankbaar. Groetjes van ons uit het hoge noorden.”

M. Davids
1 review

review

“Een zeer professionele en vakkundige advocaat. Hij stond ons altijd bij met goede adviezen en de juiste informatie. Hij komt zijn afspraken na en is zeer betrokken. Je merkt echt dat hij passie heeft voor zijn vak!

Wij hebben voor meneer Agayev twee andere advocaten gehad, maar bij deze hadden wij het gevoel dat de vechterslust ontbrak. Wij hadden in onze zaak omtrent de IND een “vechter” nodig. Een pitbull advocaat. Iemand die niet bang is om te strijden voor de overwinning. Dat is meneer Agayev 100%. Ook altijd goed bereikbaar en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. A.U.

Ali is een top advocaat wat betreft verblijfsdocumenten. Mijn echtgenote moest haar verblijfsdocument inleveren vanwege bepaalde redenen. Ali heeft het weten goed te maken. Dankzij Ali heeft mijn echtgenote weer haar document terug. Ik raad iedereen met een zaak over rechtmatig verblijf in Nederland Ali aan. Hij helpt je uit de problemen.”

A. Unver
1 review

review

“Dhr Ali Agayev is een zeer deskundig en professioneel advocaat. Hij heeft mij heel goed bijgestaan tijdens mijn proces en door zijn harde en deskundig werk mag ik het vieren en is mijn rechtmatig verblijf in Nederland toegekend. Dank u nogmaals voor uw inzet. Heel erg aangeraden!!!”

K. Schavet
2 reviews

review

“Goede ervaring met dhr. Agayev. Een advocaat die zij werk verstaat en weet wat zijn klant nodig heeft. Laagdrempelig contact mogelijk en duidelijke communicatie. Dit maakte dat wij de aanvraag voor een rechtmatig verblijf in Nederland obv gezinsherening met vertrouwen inzagen.”

R. Westerlaken
2 reviews

review

“I met Mr. Ali Agayev for the correction and discussion for my Asylum procedure for the final decision. All the staffs are friendly and welcoming. Mr.Agayev is explained everything openly about all the opportunities and challenges to my situation which is very clear to understand what he is explaining and mentioning in the discussion. He can rises a constructive comments related to the situation. I recommended to visit Ali Agayev for the consultation of Immigration rules, human rights and asylum laws.”

G. Tsegay
8 reviews

review

“My experience with Agayev was stupendous through and through. An outstanding Asylum lawyer, I was represented better than I could have ever imagined. He was outstanding, calm, informative, professional, knowledgeable, kind. He is by far the most friendliest lawyer. Thanks for his expertise, the outcomes were really positive. He kept me informed throughout the process. Great service and fast! It is always my first choice for a client refferal. Highly recommended!!”

H. Dursun
1 review

review

“Ali Agayev is a very friendly lawyer. It gives you that confidence from the moment you apply. I am very lucky to meet him. I think I have earned both a good lawyer and a good friend. Thank you to him.”

Bachirou Thiam
1 review

review

“Moi thiam et ma femme nous remercion Ali agayev Pour Son bon travail davoct merci Ali du courage beaucoup de succes dans ton Noble travail De foi pou edai les personen illegale dans se pays merci encor sarikas en agayev advocaten in rotteefam.”

S. Erkmenis
5 reviews

review

“Herkese kesinlikle tavsiye edebilecegim guvenilir bir avukatlik burosu. Sayin Agayev den ikinci kez farkli bir konuda yardim istedim ve cok kisa bir zaman icerisinde bu konunun da cozumunde bana yardimci oldu. Buradan bir kez daha cok tesekkur ediyorum.”

A. Gerasimenko
2 reviews

review

“Очень быстро и профессионально сделали вид на жительство.( За 3 месяца) Очень приятный человек Али, спасибо вам!”

Ruim 10 jaar ervaring in migratie recht

Bij ons kunt u terecht voor al uw migratierechtelijke vragen en problemen.

Immigration Lawyer

Ali Agayev

Ali Agayev

Immigratie advocaat

Ali houdt zich bezig met het migratierecht/vreemdelingenrecht. Hij is sinds 2014 advocaat. Daarvoor heeft hij zich als stagiair en juridisch medewerker beziggehouden met mensenrechten in het algemeen en het vreemdelingenrecht in het bijzonder. Ali is lid Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA). Ali spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Turks en Azerbeidzjaans.

Anissa el Yahiaoui

Anissa el Yahiaoui

Immigratie advocaat

Anissa is afgestudeerd in International Migration and Refugee Law en Arbeidsrecht, en is binnen het kantoor gespecialiseerd in vreemdelingen- en asielrecht. Voordat zij advocaat werd, heeft Anissa zich als juridisch medewerker beziggehouden met het vreemdelingenrecht en erfpacht.

Anissa spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Berbers.

Atra Hanna

Atra Hanna

Immigratie advocaat

Atra is afgestudeerd in Europees recht, en is gespecialiseerd in vreemdelingen- en asielrecht. Voordat zij advocaat werd, deed Atra al werkervaring op binnen het vreemdelingenrecht. Zo heeft zij stage gelopen bij Vluchtelingenwerk, en UNHCR. Ook heeft zij drie jaar bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst gewerkt.

Atra spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Aramees en Arabisch.

Bel ons

Als u rechtstreeks met iemand wilt spreken

+3110-3138949

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Contact opnemen

+3110-3138949

Wij geven u advies

E-mail sturen

Mail naar: info@ailf.nl

Advies nodig?

Vul ons formulier in