+3110-3138949 info@ailf.nl

(Familiebezoek) kort verblijf

Reisvergunning kort verblijf

Wij kunnen u helpen

Wilt u in Nederland verblijven voor een korte periode van drie maanden? Dan vraagt u een toelatingsbewijs voor kort verblijf aan. Dit wordt ook wel eens het toeristenvisum of Schengenvisum genoemd. Na overleg wordt er pas een kopie van uw ziektekostenverzekering en paspoort afgegeven. U moet aangeven waar u zult verblijven tijdens uw verblijf en wanneer u weer gaat vertrekken. Is uw toelatingsbewijs afgewezen? Wij kunnen u helpen met het maken van bezwaar. Wij realiseren altijd de doelen van onze cliënten.

(familiebezoek) kort verblijf

Garantieverklaring

Tijdens uw verblijf moet er iemand zijn die garant voor u staat. Dit kan iemand zijn bij wie u verblijft of iemand die financieel voor u klaar staat. De persoon die voor u garant staat, sluit ook de reisverzekering voor u af. Gaat er iets mis tijdens uw verblijf? Dan is de persoon die voor u garant staat, verantwoordelijk voor uw eventuele medische kosten.

+3110-3138949

Wij geven u advies

Afgewezen (familiebezoek) kort verblijf

Is uw aanvraag voor een resivergunning kort verblijf afgewezen door de Nederlandse ambassade. Vaak is dat omdat de Nederlandse ambassade het vermoeden heeft dat u zich daarna in Nederland wilt vestigen. Het zal u dan gerust stellen dat dit in sommige gevallen nog op te lossen is. Met de kennis en vaardigheden van onze ervaren advocaat is het onder omstandigheden alsnog mogelijk om een reisvergunning kort verblijf te bemachtigen. Samen verzamelen we bewijsstukken en tonen het doel en de duur van uw verblijf aan. Wij kunnen u helpen met het maken van bezwaar.

Contact

Wilt u ons inschakelen of heeft u vragen over de reisvergunning voor kort verblijf? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag met het bemachtigen van een toelatingsbewijs voor kort verblijf.

Ruim 10 jaar ervaring in migratie recht

Bij ons kunt u terecht voor al uw migratierechtelijke vragen en problemen.

Immigration Lawyer

Ali Agayev

Ali Agayev

Immigratie advocaat

Ali houdt zich bezig met het migratierecht/vreemdelingenrecht. Hij is sinds 2014 advocaat. Daarvoor heeft hij zich als stagiair en juridisch medewerker beziggehouden met mensenrechten in het algemeen en het vreemdelingenrecht in het bijzonder. Ali is lid Specialisten Vereniging Migratierecht Advocaten (SVMA). Ali spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Turks en Azerbeidzjaans.

Anissa el Yahiaoui

Anissa el Yahiaoui

Immigratie advocaat

Anissa is afgestudeerd in International Migration and Refugee Law en Arbeidsrecht, en is binnen het kantoor gespecialiseerd in vreemdelingen- en asielrecht. Voordat zij advocaat werd, heeft Anissa zich als juridisch medewerker beziggehouden met het vreemdelingenrecht en erfpacht.

Anissa spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Berbers.

Atra Hanna

Atra Hanna

Immigratie advocaat

Atra is afgestudeerd in Europees recht, en is gespecialiseerd in vreemdelingen- en asielrecht. Voordat zij advocaat werd, deed Atra al werkervaring op binnen het vreemdelingenrecht. Zo heeft zij stage gelopen bij Vluchtelingenwerk, en UNHCR. Ook heeft zij drie jaar bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst gewerkt.

Atra spreekt naast het Nederlands en Engels, ook Aramees en Arabisch.

Tevreden cliënten

Google reviews

H. Benazzouz
1 review

review

"Ali is de beste Advocaat van heel Nederland! Hij heeft mijn zaak snel opgelost en kreeg een Positief besluit van de IND. Een Betrouwbare Advocaat die echt zijn vak verstaat en zijn werk met liefde uitvoert. Hij heeft veel kennis en ervaring en zet zich 100% in voor zijn cliënten. Geen enkel zaak is voor hem te ingewikkeld om een Postief Resultaat te verwachten. Ik kreeg al sinds de dag van de intakegesprek een vertrouwd en gerustellend gevoel tot aan de dag van de Uitslag. Een Sterke Aanrader voor een ieder die een Betrouwbare Advocaat zoekt met 100% resultaat."

A. Kara
1 review

review

"De heer A. Agayev heeft ons altijd op een deskundige wijze geholpen om onze juridische vraagstukken op te lossen. Naast het feit dat hij als advocaat goed is in zijn vak, is hij ook een erg aardige man die empathie toont en met je mee leeft in bijzondere situaties. Bedankt meneer Agayev!"

E. Coskun
1 review

review

"Ali Agayev, een van de weinig advocaten die ik zeker kan aanraden. De heer weet goed waar hij mee bezig is en is erg succesvol in zijn werk. nog nooit is ons zaak zo snel afgehandeld betreft vreemdelingenrechten. van harte dank voor uw harde werk. in korte tijd heeft u ons droom waar gemaakt en ons ondersteund tijdens het proces. wij zijn erg tevreden. wij wensen u van harte het aller beste!"

C. Selim
2 reviews

review

"Zeer tevreden! Meneer Agayev is een top advocaat! Hij heeft ons goed geholpen tijdens de procedure en de zaak is afgerond binnen 2 maanden met een goed resultaat. Goede prijs kwaliteitverhouding! Zeker een aanrader."

J. de Haan
1 review

review

"Eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar en komt afspraken na. Een advocaat met verstand van zaken. Zeker 5 sterren waard! Wij hebben dankzij dhr Agayev een positief besluit ontvangen. Heel erg bedankt voor uw werk en het fijne contact!!"

N. Safarov
1 review

review

"Ali Agayev is een top advocaat! Hij weet wat hij doet en is zeer betrokken gedurende het proces. Naast dat hij een professioneel is in zijn vak, heeft hij zijn hart ook op de juiste plaats! We zijn zeer tevreden en blij, dankzij hem hebben we een positieve bericht ontvangen! Heel erg bedankt voor alles, Ali Agayev."

Bel ons

Als u rechtstreeks met iemand wilt spreken

+3110-3138949

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Contact opnemen

+3110-3138949

Wij geven u advies

E-mail sturen

Mail naar: info@ailf.nl

Advies nodig?

Vul ons formulier in